Värdegrunder & kompetens.

”Addwell står för kompetens, långsiktighet och passion”


Vår vision är att Addwell ska vara ett modernt service företag inom hälsa och välmående.
”Vi och våra medarbetare ska stå för det bästa inom hälsa och välmående, använda modern teknik, terapeutisk erfarenhet och professionalism, med en stark koppling till vetenskap och forskning. Alltid med helhetssynen på människan som ledljus!”

Mikael Jansch

Dr. of Naprapathy
(Leg. Naprapat Mikael Jansch, en av grundarna till Addwell)

 

 - 

-

I Addwell´s Board of Content:

Kristina Hård af Segerstad, är en person med starka influenser till Addwell´s grundvärderingar och mål. Kristina arbetar som rektor på Mora Idrottsgymnasium. Kristina är utbildad på GIH, har undervisat på GIH och Bosön och är ständigt påläst inom idrotts- och hälsoforskningen med specialite´ inom ungdomsträning och ledarskap. 

Mikael Jansch, Leg. Naprapat, har 25 års erfarenhet som naprapat i Sverige och USA, med ca 80.000 behandlingar. Han har en solid bredd och ett djup i det kliniska arbetet som manuell terapeut, likväl som i sin behandlingsfilosofi rörande människans biomekanik. 

Fredrik Jendelid, Golftränare, Förbundskapten för Sverige och sedan ca 20 år för Österrike och nu de senaste två åren för Finlands Golflandslag,  adderar kompetens inom Elitidrott, mental träning och coaching.

Erika Rosenbaum, engagerande löpcoach, föreläsare och skapare av "SwimRun". Erika visar de flesta övningarna i appen Addwell Restore. 

Vilma Litens, är vår kostexpert. Hon har en kandidatutbildning i nutrition från Karolinska Institutet och Stockholms Universitet. Utbildningen innebär att hon har kunskap ner till molekylär nivå inom nutrition. Som nutritionist ligger fokus på förebyggande hälsa, evidens och forskning.

Henrietta Zetterström, inspirerande Meditations coach, föreläsare och skapare av Scandinavian Meditation. Henrietta har även ett mycket starkt engagemang i samhället via Convictus där hon arbetar med integrering i samhället av dömda personer. 

Tekzone24: IT-lösningarna, AddWell Restore App och Corporate eHealth Web Solution (HälsoSnurran) är utvecklade i Sverige och Sri Lanka. 

FIVE Sweden med mer än 30 års erfarenhet av digital filmning och företagspresentationer producerar filmer och ansvarar för marknad och PR.