Kundupplevelser


Från återkommande ryggskott till Vasaloppet.

KERSTIN ARBETAR PÅ KONTOR.

“HAR JU ANVÄNT DINA ÖVNINGAR SOM HAR VARIT TOPPEN FÖR MIG – JAG HAR GÅTT FRÅN ATT HA VARIT I DET NÄRMASTE STELOPERERAD MED ÅTERKOMMANDE RYGGSKOTT, TILL ATT HA I DET NÄRMASTE FULL RÖRLIGHET OCH EN SMÄRTFRI TILLVARO, DÄR JAG KAN LEVA ETT LIV FULLT UT :)”

Kerstin Edblad

 

Att töja är bra i alla livets olika faser…

Jag har varit kund hos Mikael Jansch i många år och under många olika faser i livet: otränad, vältränad, gravid, nyförlöst, stressad och i balans. Mickes behandlingar ger alltid direkt resultat  och i kombination med hans enkla, men mycket effektiva, övningar att göra hemma kommer man snabbt tillrätta med smärta och stelhet.  Numera gör jag ett par favoritövningar varje morgon och några innan läggdags. Det tar bara ett par minuter, men gör enorm skillnad i kroppen.

Med vänlig hälsning,

Anna Hockman

 

Jag har ju fått sån fantastisk hjälp.

“Begränsad rörelseförmåga och ständig ryggvärk var min vardag innan jag kom i kontakt med Spine Lab och Mikael Jansch. Adekvat behandling samt råd och stöttning med anpassade övningar, (utan några redskap) som jag dagligen genomfört hemma mellan behandlingarna har förändrat hela min livssituation.

Idag kan jag röra mig utan problem och jag är smärtfri. Jag har gått från att överleva till att leva!

Att det nu kommer att finnas ett bra tekniskt hjälpmedel, lätt tillgängligt ser jag som mycket positivt. Det kommer att underlätta inlärandet av nya övningar och ge möjligheten att enkelt gå tillbaka, jämföra och korrigera gamla övningar som tenderat bli slentrian.”

Med vänlig hälsning

Marianne Agehall

 

Bättre och bättre…

När jag sökte behandling hos dig för första gången, hade jag ont i nacke och axlar och överkroppen var stel pga överbelastning.

Vid varje behandlingstillfälle, förklarade du vad du gjorde och gav mig instruktion om hem-träningar som jag skulle göra varje kväll.

Med tiden blev jag bättre och rörligare. Smärtan och stelheten avtog. Varje gång jag behövde behandling fick jag tid trots att du var överbokat.

Idag behöver jag inga behandlingar och mår bra tack vare din behandling och dina övningsprogram.

Mvh,

Eliza Joodmardi