FoU

Addwell strävar efter "Hälsa till Alla"

 

 

Vi på Addwell ser oss som en del i samhällets utveckling

för att bli friskare och hälsosammare 

Vår ambition är att kunna bidra med aktiva åtgärder för välmående, baserad på forskning i kombination med erfarenheterna från våra ProPartner – allt satt i ett helhetsperspektiv med människan i fokus.
-
Vårt mål är att arbeta med Nationella- och Internationella forskningsinstitut för att få tillgång till det allra senaste i forskning och fakta. Vår fokus ligger i att snabbt överföra denna kunskap till samhället, skolor, idrotten samt företag och organisationer.
-
Vårt hälsoområde för träning och aktivitet, inspireras t.ex av FYSS (Fysis Aktivitet i Sjukdomsprevention Sjukdomsbehanding). 
Vi följer och kommer vara delaktig i eHealth 2025 samt skapa produkter och tjänster med Nordiska riktlinjer för kost- och näringsstrategier (NNR) som bas för våra kost produkter.

 

eHälsa och HälsoAppar är fantastiska verktyg att arbeta med. De underlättar insamling av data och utvärderingar för att kunna skapa produkter och tjänster för effektiva behandlingar i framtiden.

 -

Med digitalisering kan man direkt utvärdera feedback från patienterna kring t.ex. upplevd smärtlindring, upplevd rörlighet och välmående. När vi har en tillräcklig stor mängd data så blir det evidens, trots att det är en subjektiv input.
-
Vårt mål är att minska sjukskrivningar samt öka livskvaliteten för varje individ i Sverige och Globalt. Addwell ska bli FolkHälsa!
Som ProPartner hos Addwell ställer man (Naprapater, Kiropraktorer, Fysioterapeuter, Personliga Tränare, Massörer m.fl.) sig och sina kunskaper till förfogande för Kundens, Patientens och Människans bästa.
-
Vårt mål är att få den erfarenhet som alla ProPartners tillför Addwell, integrerade i produktutveckling, tjänster och service till människor, företag och organisationer, för att vidareutveckla eHälsa och bygga FolkHälsa i Norden och vidare globalt.
Välkommen
Team Addwell