FoU

Addwell strävar efter att ge hälsa och välmående till så många människor som möjligt.

 

 

Vi på Addwell ser oss som en del i samhällets utveckling

att bli friskare och hälsosammare.

Vår ambition är att bidra med aktiva åtgärder för att inspirera till välmående på arbetsplatser likväl som privat. Våra övningar och vår hälso-information baseras så långt det går på forskning, i kombination med de kliniska erfarenheter vi och våra hälsopartners har – allt satt i ett helhetsperspektiv med människan i fokus.

-
Vårt mål är att arbeta med Nationella- och Internationella forskningsinstitut för att få tillgång till det allra senaste i forskning och fakta. Vår fokus ligger i att snabbt överföra denna kunskap till samhället, skolor, idrotten samt företag och organisationer.
-
Träning: Vårt hälsoområde för träning och aktivitet, inspireras t.ex av FYSS (Fysis Aktivitet i Sjukdomsprevention Sjukdomsbehanding). 
Kost: Vi följer och kommer vara delaktig i eHealth 2025 samt skapa produkter och tjänster med Nordiska riktlinjer för kost- och näringsstrategier (NNR) som bas för våra kost produkter.

 

eHälsa är ett fantastiska verktyg att arbeta med. De underlättar insamling av data och utvärderingar för att kunna skapa produkter och tjänster för effektiva behandlingar i framtiden. 

Samtidigt så inser vi att man måste var på plats, på arbetsplatserna, för att inspirera och hjälpa människor att "komma igång". När man väl är igång så är det lättare att fortsätta bra val och rutiner privat. Addwell är ett "Att Göra" företag brukar vi säga... 

 -Med digitalisering kan man direkt utvärdera feedback från människor som använder våra produkter.  T.ex. upplevd smärtlindring, upplevd rörlighet och välmående. När vi har en tillräcklig stor mängd data så blir det evidens, trots att dessa värden i grunden är en subjektiv upplevelse! 

-
Vårt mål är att minska sjukskrivningar samt öka livskvaliteten för varje individ i Sverige och Globalt.
Vill du arbeta med oss?
Som ProPartner hos Addwell ställer man sig och sina kunskaper (Naprapater, Kiropraktorer, Fysioterapeuter, Personliga Tränare, Massörer m.fl.) till förfogande för Kundens, Patientens och Människans bästa.
-
Vårt mål är att få den erfarenhet som alla ProPartners tillför Addwell, integrerade i produktutveckling, tjänster och service för att vidareutveckla eHälsa och bygga hälsa i Norden och vidare globalt.
 
Team Addwell