Pro Partners

Ökad service till patienterna – AddWell Restore

Skicka korta och effektiva hemtöjningsprogram för vanliga diagnoser, direkt till patientens mobil!

Eller skicka oss patientens email och vilken diagnos hen har, så skickar VI ut programmet! 

 • Du kan nu skicka filmade, korta och smarta hemläxor till patientens mobil. Snabbt och enkelt!
 • INGEN kostnad för terapeuten, tvärt om... Kunden betalar för hemtöjningsprogrammet. Du och AddWell delar på intäkten.
 • ”Diagnosis Quick Fixes” är effektiva töjningsprogram med filmade övningar i logiska sekvenser. Kort: De är uppbyggda enligt devisen; Töj stark antagonistisk muskulatur FÖRST och den affekterade muskeln sist...
 • Att skicka en ”QuickFix” till din patient tar ca 10 sek... 
 • Du kan snabbt ändra i en ”QuickFix”. Klicka bara bort det som du inte tycker ska vara med. 
 • Färdiggjorda program framtagna av Leg. Naprapat, ger dig mer tid för behandling.
 • Du knyter dina gamla kunder närmare med ökad service.
 • Vår 50/50 Share of Profit modell skapar extra intäkter. Ca 70:- /program, vilket lätt kan bli 5-7000:- / månad.
 • Det är enkelt att använda AddWell Restore. Patienten laddar ner appen från sin App Store - programmet som du skickat dyker då upp i appen!
 • Här kan du titta på instruktions videor för hur man använder AddWell´s QuickFixes 
 • OM du inte känner att du har tid eller lust att ta dig tid att skicka ut programmet själv så hjälper AddWell dig. 

-

Hemtöjnings programmen är skapade av tre logiska delar som integrerats till ETT program per diagnos.

Minimalt med övningar - Optimal effekt!

-

 • ReLease: Töj en eller ett par av de stora, starka, antagonistiska yttre musklerna FÖRST. Det minskar trycket mot den inre, stabiliserande muskulaturen, som då lättare kan reagera, släppa spänning och djup funktion i rörelseapparaten. 
 • ReStore: Töj sedan starka Agonister med början en bit ifrån den smärtpåverkade muskeln, muskelfästet eller besvärsområdet. Töj den affekterade muskeln SIST!
 • ReConnect: OmProgrammerar och OmAktiverar kroppens neuromotorik och balanssystem för att få en snabb och långvarig effekt av de två föregående stegen samt av Din behandling. 

-

Addwell ProPartner – Vad innebär det?

AddWell har sin målsättning klar - Vi ska bygga hälsa till alla genom att skapa moderna, effektiva produkter baserat på evidensbaserad hälsofakta så långt det är möjligt. Vi adderar de terapeuter som är nyfikna och redo för förändring och kompetenshöjning.

Addwell’s företagskunder möjliggör ständigt nya kontakter för vårt nätverk av ProPartners. Nya områden kring hälsa och välmående kommer att addera ytterligare värden till Addwell och därmed till alla i nätverket, nu och i framtiden.

Vi breddar vårt hälsoutbud med Kost, Träning och Mind under året – alltid baserat på evidens och beprövad erfarenhet.

Som ProPartner med specialistkompetens eller fokusområden som, personlig utveckling, stressbehandling, fibromyalgi, sportskadebehandling, löpning, golf, racketsporter etc. kommer du framöver att kunna erbjuda dina kunder specifika verktyg i ett helhetsperspektiv. AddWell skapar hälsoprodukter och tjänster till våra ProPartners och hjälpa Er att hjälpa patienten!

Vi gillar feedback:)

Vi mottager därför med glädje dina åsikter och önskemål om våra produkter och tjänster.  Tipsa oss om vad du saknar som terapeut i din dagliga verksamhet - Skicka ett mail på: propartner@addwell.com

 Vårt mål är att få den samlade erfarenhet, som alla ProPartners tillför, integrerade i vår produktutveckling och kompletterande vår befintliga kompetens. Skapandet av de tjänster, den service till människor, företag och organisationer som AddWell vill tillhandahålla, vidareutvecklar eHälsa och "Folkhälsa" i Norden och vidare globalt. Tillsammans kan vi göra en större skillnad!


Välkommen in i nätverket!

// Team Addwell