Rörlighet och flexibilitet - Flytta den största gränsen för vålmående!

Rörlighet och flexibilitet - Flytta den största gränsen för vålmående!

För att må bra och prestera på topp så tror vi att man måste ta hand om flera delar i livet och flera delar av oss själva. Kroppen och Knoppen hänger ihop...

Vägen dit du vill vara för att må på topp tror vi går snabbare om du börjar med att återtställa och bibehålla din rörlighet. Man kan starta sin vandring mot sitt mål var som helst i helheten men stretching, lätt töjning/yoga och kanske förebyggande specifika behandlingar av terapeuter som arbetar med Manuell Medicinsk Terapi är för oss det första och bästa steget...

Vår övertygelse är att din specifika och generella flexibilitet och funktion i kroppens skelett och muskler är den största faktorn för hur du kommer att må i livet.

Rörligheten är basen för hela människans välmående och skapar förutsättningar för att de andra åtgärderna och delarna du adderar, får optimal effekt!

Självklart så finns det mängder av andra faktorer som spelar in i hur du mår och vad du kan göra i livet, men med en kropp som fungerar så bra som möjligt, når du längre, sover bättre, har mer fysisk och psykisk styrka och kan träna så mycket du vill. 

För att vara smärtfri och för att kunna träna eller arbeta så mycket du vill måste kroppen kunna släppa spänningar som byggs upp under dagens alla belastningar. Särskilt statisk belastning är en stor faktor i skapandet av spänning, inflammation och smärta. Det är därför som t.ex. kontorspersonal som tar några korta töjningspauser varje dag mår otroligt mycket bättre än de som inte gör det. Både direkt och på längre sikt!

Med våra filmade töjningsprogram som är logiskt uppbyggda och beprövade att ge optimal och snabb avslappning, kan du öka din rörlighet och töja bort smärta - överallt i kroppen. Du kan RESTORE - återställa din rörlighet som den var tidigare i livet! Ladda ner Addwell Restore App från App Store eller Google Play och lev ditt bästa liv:)

OM inte programmet du valt ger effekt inom några dagar, eller om besvären kommer tillbaka snabbt, så behöver du troligtvis lite hjälp att komma igång. Våra utvalda terapeuter, eller ProPartners som vi kallar dem, finns att hitta i appens GeoLocator. 

Frågor eller åsikter? Maila oss på: info@addwell.com

Välkommen 

// Team Addwell