Rörlighet och flexibilitet - En bra start för hälsa och performance.

Rörlighet och flexibilitet - En bra start för hälsa och performance.

Kroppen och Knoppen hänger ihop...

För att må bra och prestera på topp varje dag så tror vi att man måste ta hand om flera delar i livet och av oss själva. 

Vägen till en hög livskvalité går snabbare om du börjar med att återtställa och/eller  bibehålla din rörlighet.

Man kan starta med stretching, lätt töjning/yoga och kanske förebyggande specifika behandlingar av terapeuter som arbetar med Manuell Medicinsk. 

Vår övertygelse är att din specifika och generella flexibilitet och funktion i kroppens skelett och muskler är den största faktorn för hur du kommer att må i livet - på alla plan.

Självklart så finns det mängder av andra faktorer som spelar in i hur du mår och vad du kan göra i livet, men med en kropp som fungerar så bra som möjligt, känner du dig starkare, sover bättre, har mer fysisk och psykisk energi och kan träna så mycket du vill - eller koppla av snabbare. 

 

Så här fungerar det:

För att vara smärtfri och för att kunna träna eller arbeta så mycket du vill måste kroppen kunna släppa spänningar som byggs upp under dagens alla belastningar. Särskilt statisk belastning är en stor faktor i skapandet av spänning, inflammation och smärta. Det är därför som t.ex. kontorspersonal som tar några korta töjningspauser varje dag mår otroligt mycket bättre än de som inte gör det. Både direkt och på längre sikt!

Med våra filmade töjningsprogram som är logiskt uppbyggda och beprövade att ge optimal och snabb avslappning, kan du öka din rörlighet och töja bort smärta - överallt i kroppen. Du kan RESTORE - återställa din rörlighet som den var tidigare i livet! Ladda ner Addwell Restore App från App Store eller Google Play och lev ditt bästa liv:)

Vi arbetar med vår hälsopartner NaprapatOnline.se med försäljningen av dessa töjprogram. 

Frågor eller åsikter? Maila oss på: info@addwell.com

Välkommen 

// Team Addwell