Mental avslappning, Återhämtning och skapa

Mental avslappning, Återhämtning och skapa "Life Tempo"

Med MENTAL menar vi det viktiga området som utgör psyket och kontakten med ditt inre. Din hjärna styr inte bara dina muskler. Den styr även dina tankar, känslor och därmed ditt humör.

Genom att lära dig att förstå hur du och dina medmänniskors hjärnor fungerar praktiskt, så kan du bättre kontrollera och styra ditt liv till där du vill vara och verka.

Addwell kommer framöver att ta fram MIND produkter; Meditationer, GodNattSagor för Vuxna samt informera om NLP (NeuroLingvistiskProgrammering) och hur man kan använda NLP för att hitta sitt eget tempo i livet - "Life Tempo" som vi kallar det. 

Din flexibilitet i kroppen sätter även den vissa gränser för ditt psyke. Att fungera bra i kroppen ger bättre förutsättningar att koppla av och återhämta psykisk energi. Spända muskler irriterar och tar kraft från ditt nervsystem, stör sömn och humör.  

Som du ser så hänger allt ihop:) 

Vill du skapa förändring i ditt liv?

Människan är en helhet - Addera lite av varje del och i rätt ordning, så får du en snabb förändring i ditt liv.

Gör t.ex. en 30 dagars "SHIFT to Change" eller "ÄNDRING till Förändring"!

Välj ett av våra fyra hälsoområden som du vill skapa förändring i. T.ex. läser ett kapitel i en bok som du länge velat läsa, börjar lära dig ett nytt språk, träna något varje dag, mediterar 5 min. per dag, sätt igång med en hobby som du saknar, lär dig simma fjärilssim... Välj en nivå där du känner att du kan lyckas. MÅLET du har med din SHIFT ska du sätta som det tillstånd som du vill att aktiviteten ger dig: T.ex. Avslappnad, Aktiverad, Lugn, Fokuserad, Kraftfull, Lättare... Sätt ett startdatum och börja SHIFT!

Du kan starta en ny SHIFT igen efter 30 dagar och varje gång ändra något i livet för att må bättre!

Abonnera på vårt nyhetsbrev och ställ frågor om allt du undrar över i våra Forum. 

Frågor eller åsikter? Maila oss på: info@addwell.com

Välkommen

Team Addwell