Mentalt - Stresshantering, mental återhämtning och rätt "Life Tempo".


Med MENTALT menar vi det viktiga området som utgör psyket och kontakten med ditt inre. Din hjärna styr inte bara dina muskler. Den styr även dina tankar, känslor och därmed ditt humör och hur du uppfattar omvärlden.

Genom att lära dig förstå hur du och dina medmänniskors hjärnor fungerar praktiskt, så kan du bättre kontrollera och styra ditt liv. Sedan gäller det att öva med de verktyg som vi ger dig. 

Addwell har tagit fram Guidad Meditation och andningsövningar sk. MIND produkter som vi säljer via vår hälsopartner NapapatOnline.se.

Meditationer, GodNattSagor för Vuxna samt olika andningsövningar finns nu att tillgå för din mentala avkoppling och stresshantering.

Stress och stressiga situationer kan lätt förebyggas genom utbildning. I vårt företagsabonnemang kommer vi till ditt företag och informerar om NLP (NeuroLingvistiskProgrammering) och hur du kan använda NLP för att hitta ditt eget tempo i livet - "Life Tempo". 

 Allt hänger ihop:

Din flexibilitet i kroppen sätter även den vissa gränser för ditt psyke. Att fungera bra i kroppen ger bättre förutsättningar att koppla av och återhämta psykisk energi. Spända muskler irriterar och tar kraft från ditt nervsystem, stör sömn och humör.  

Vill du skapa förändring i ditt liv?

Människan är en helhet - Addera lite av varje del och i rätt ordning, så får du en snabbare förändring!

 

Abonnera på vårt nyhetsbrev och ställ frågor om allt du undrar över i våra Forum. 

Frågor eller åsikter? Maila oss på: info@addwell.com

Välkommen

Team Addwell